Senior Administrateur

Emergya Wind Technologies BV is een ontwerper en producent van ‘direct drive’ windturbines. EWT is een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 2004. Het bedrijf biedt ‘direct drive’ turbines onder de merknaam DIRECTWIND, hieronder vallen een 250kW, 500kW,900kW en 1MW windturbine. EWT opereert wereldwijd met activiteiten in Europa, Noord-Amerika en Azië. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. Van daaruit beheren wij de disciplines: Sales, Operations, Engineering, Supply Chain, Project Management, Controle, Assemblage en service en onderhoud.

Vanwege onze ambitieuze internationale strategie en onze snelgroeiende orderportefeuille, hebben we een aantal uitstekende carrièremogelijkheden voor professionals die innovatie en technische perfectie net zo belangrijk vinden als wij. Mede door onze ambitieuze internationale strategie en ons snelgroeiende klantenbestand, hebben we diverse carrièremogelijkheden voor professionals die gemotiveerd en betrokken zijn. Wij geloven stellig dat ons succes in de windenergiemarkt wordt aangedreven door onze getalenteerde en gemotiveerde medewerkers.

Voor ons hoofdkantoor in Amersfoort zijn we op zoek naar uitbreiding van ons Finance team en zoeken wij een Senior Administrateur (fulltime).

Je bent samen met de Hoofd Administratie verantwoordelijk voor tijdige en accurate financiële administratie van EWT activiteiten in de verschillende entiteiten. Daarnaast ben je samen met de Hoofd Administratie verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van diverse checks & balances.

Verantwoordelijkheden:

  1. Financial Accounting & Reporting:
  • Het vastleggen van financiële transacties van de EWT entiteiten, met een nadruk op onze (internationale) goederenstroom met leveranciers, klanten en tussen EWT entiteiten.
  • In control brengen van de Intercompany goederen- en facturenstroom
  • Uitvoering van de facturatie richting onze klanten en het bewaken en verbeteren van de debiteuren administratie
  1. Checks & balances
  • Matching van purchase orders met facturen en analyseren van verschillen
  • Voorbereiden van diverse specificaties en analyses voor de maandafsluiting
  • Afstemmen van intercompany posities met buitenlandse entiteiten

Wat breng je mee?

Je hebt 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een internationale omgeving, het liefst met een (complexe) geld/goederenstroom, je hebt een afgeronde opleiding op HEAO/SPD niveau en een goede kennis van Excel. Daarnaast ben je bij voorkeur bekend met het IFS ERP systeem of ander vergelijkbaar ERP systeem en spreek je Engels en Nederlands. We vinden het tevens van belang dat je commercieel bewust bent, initiatief neemt en dat je uitstekende communicatieve en timemanagement vaardigheden hebt. Voor onze organisatie zoeken we mensen die flexibel, creatief en probleemoplossend te werk gaan. Ook het tonen van initiatief en werken in teamverband wordt zeer gewaardeerd.

Indien je voldoet aan het profiel en je bent geïnteresseerd, dan kan je je cv en motivatie sturen aan:  Saskia van den Ingh (Human Resources) via email s.vandeningh@ewtdirectwind.com